AndromedaPrepress Drachten Friesland
AndromedaPrepress Drachten Friesland
AndromedaPrepress in Drachten Friesland  
 

Duizenden titels heb ik vormgegeven en opgemaakt. Het blijft fantastisch werk: de zoektocht naar de fraaiste typografie, de balans op de pagina en het plaatsen van dé juiste grafische elementen.  

Voor mijn werk aan de Algemene Nederlandse Spraakkunst ontving ik dan ook een oorkonde van Stichting Best Verzorgde Boeken.

 

Wat je iedere dag met zoveel plezier doet, biedt
altijd prachtig resultaat. De uitdaging om iedere keer weer een vormgeving toe te passen, die alle pagina's er anders uit laat zien, maar het totaalbeeld volledig herkenbaar houdt. Daar ligt mijn kracht!

» Over Richard W. Schaap
  Richard W. Schaap, eigenaar AndromedaDesign

Richard W. Schaap

Getrouwd met Ester, wonend in Drachten en papa van twee jonge kinderen. Gitarist, toetsenist. En vormgever.

Typisch voor mijn manier van werken en communiceren is mijn enthousiasme en inschattingsvermogen om de vraag van mijn klant altijd weer te vertalen in een onderscheidend ontwerp.

Het mooiste aspect van mijn vak vind ik het positief verrassen van zijn klanten zodra ik mijn ontwerpen toon. In de afgelopen 30 jaar heb ik duizenden creaties voltooid, waaronder: boeken, magazines, huisstijlen, websites en e-mailsjablonen.

Ik werk met pure passie voor het vak en ben er letterlijk mee opgegroeid. Vanaf negenjarige leeftijd maakte ik al mijn eigen magazines en verkocht ze op school. It's in my veins!

Ik werk samen in een netwerk van creatieve professionals (tekstschrijvers, webdesigners, communicatieadviseurs, fotografen en programmeurs) aan projecten.

 
Wat ik doe
Vormgeving
Creatief dtp-werk
Opmaak van boeken
Opmaak van magazines
Teksten & (eind)redactie
Ik werk(te) onder andere voor
Rijksuniversiteit Groningen
Noordhoff Uitgevers
Het Energieloket
Intermanage advies & begeleiding
dagjeFriesland Magazine
De Luisteraar
ROC Friese Poort
  Adres
Waterlelie 151
9207 AZ Drachten

E-mail

KVK Friesland: 01058022
BTW-nummer: NL001429200B55
AndromedaPrepress is een
onderdeel van StudioAndromeda.nl Drachten Friesland - grafisch ontwerp - webdesign - dtp - prepress - opmaak van boeken en magazines - teksten en (eind)redactie - e-mail design - eboek design
  LinkedIn