AndromedaPrepress Drachten Friesland
AndromedaPrepress Drachten Friesland
AndromedaPrepress in Drachten Friesland  
 

Duizenden titels heb ik al vormgegeven en opgemaakt. Het blijft fantastisch werk: de zoektocht naar de juiste typografie, de balans op de pagina en het plaatsen van de juiste grafische elementen.

Voor mijn werk ontving ik een paar jaar geleden dan ook de oorkonde van Stichting Best Verzorgde Boeken.

 

Wat je iedere dag met zoveel plezier doet, geeft
altijd prachtig resultaat. Het blijft een uitdaging om iedere keer weer een vormgeving toe te passen, die alle pagina's er anders uit laat zien, maar het totaalbeeld volledig herkenbaar houdt. Daar ligt mijn kracht!

» Richard W. Schaap, eigenaar
 Richard W. Schaap, eigenaar AndromedaDesign

Richard W. Schaap

Kenmerkend aan de wijze waarop Richard werkt en communiceert is zijn onuitputtelijk enthousiasme en inschattingsvermogen om de vraag van de klant altijd weer te vertalen in een onderscheidend ontwerp. Het mooiste aspect van zijn vak vindt hij het positief verrassen van zijn klanten zodra hij zijn ontwerpen toont. Richard heeft in de afgelopen 30 jaar duizenden creaties op zijn naam gezet, waaronder: boeken, magazines, huisstijlen, websites en e-mailsjablonen. Hij werkt met pure passie voor het vak en is er letterlijk mee opgegroeid. Vanaf negenjarige leeftijd maakte hij al zijn eigen magazines en verkocht ze op school.

Richard werkt samen in een netwerk van creatieve professionals (tekstschrijvers, webdesigners, communicatieadviseurs, fotografen en programmeurs) aan bijzondere projecten. Indien nodig bundelt hij deze creatieve deskundigheid in zijn creaties.

 
Wat ik doe
Vormgeving
Creatief dtp-werk
Opmaak van boeken
Opmaak van magazines
E-boeken & iBooks
Ik werk onder andere voor
Rijksuniversiteit Groningen
Noordhoff Uitgevers Groningen
Anytime Fitness
Bouwgroep Dijkstra Draisma
dagjeFriesland Magazine
Halt Noord-Nederland
UMCG Medisch Centrum Groningen
  Adres
Waterlelie 151
9207 AZ Drachten

E-mail

KVK Friesland: 01058022
BTW-nummer: NL106523946B01
AndromedaPrepress is een
onderdeel van StudioAndromeda.nl Drachten Friesland - grafisch ontwerp - webdesign - dtp - prepress - opmaak van boeken en magazines - teksten en (eind)redactie - e-mail design - eboek design
Facebook Volg ons op twitter