AndromedaTekst Drachten Friesland
AndromedaTekst Drachten Friesland
Tekstbureau AndromedaTekst in Drachten Friesland  
 

Een goede tekst trekt de aandacht, maakt de boodschap duidelijk en sluit aan bij de doelgroep. Wat wil je bereiken? WIl je alleen informeren of vooral overtuigen? Of misschien beide? Het overbrengen van de juiste boodschap is een vak apart. Schakel daarom de hulp van een professionele tekschrijver in als jouw verhaal zijn doel niet mag missen.

 

Je kunt ons inschakelen voor het schrijven van
pakkende teksten voor onder andere brochures, websites en magazines.

Ook kunnen wij de eindredactie voor jou verzorgen.

» Richard W. Schaap, eigenaar
 Richard W. Schaap, eigenaar AndromedaDesign

Richard W. Schaap

Kenmerkend aan de wijze waarop Richard werkt en communiceert is zijn onuitputtelijk enthousiasme en inschattingsvermogen om de vraag van de klant altijd weer te vertalen in een onderscheidend ontwerp. Het mooiste aspect van zijn vak vindt hij het positief verrassen van zijn klanten zodra hij zijn ontwerpen toont. Richard heeft in de afgelopen 30 jaar duizenden creaties op zijn naam gezet, waaronder: boeken, magazines, huisstijlen, websites en e-mailsjablonen. Hij werkt met pure passie voor het vak en is er letterlijk mee opgegroeid. Vanaf negenjarige leeftijd maakte hij al zijn eigen magazines en verkocht ze op school.

Richard werkt samen in een netwerk van creatieve professionals (tekstschrijvers, webdesigners, communicatieadviseurs, fotografen en programmeurs) aan bijzondere projecten. Indien nodig bundelt hij deze creatieve deskundigheid in zijn creaties.

 
Wat ik doe
Tekstschrijven
(Eind)redactie
Communicatieadvies
Website tekstanalyse
Interviews
Ik werk onder andere voor
Rijksuniversiteit Groningen
Noordhoff Uitgevers Groningen
Anytime Fitness 
Bouwgroep Dijkstra Draisma 
dagjeFriesland Magazine
Halt Noord-Nederland 
UMCG Medisch Centrum Groningen
  Adres
Waterlelie 151
9207 AZ Drachten

E-mail

KVK Friesland: 01058022
BTW-nummer: NL106523946B01
AndromedaTekst is een
onderdeel van StudioAndromeda.nl Drachten Friesland - grafisch ontwerp - webdesign - dtp - prepress - opmaak van boeken en magazines - teksten en (eind)redactie - e-mail design - eboek design
Facebook Volg ons op twitter