AndromedaTekst Drachten Friesland
AndromedaTekst Drachten Friesland
Tekstbureau AndromedaTekst in Drachten Friesland  
 

Een goede tekst trekt de aandacht, maakt de boodschap duidelijk en sluit aan bij de doelgroep. Wat wil je bereiken? WIl je alleen informeren of vooral overtuigen? Of misschien beide? Het overbrengen van de juiste boodschap is een vak apart. Schakel daarom de hulp van een professionele tekschrijver in als jouw verhaal zijn doel niet mag missen.

 

Ik werk samen met diverse tekstschrijvers uit
de regio, bijvoorbeeld met mijn eigen vrouw Ester Mijnheer. :-) Je kunt ons inschakelen voor het schrijven van pakkende teksten voor onder andere brochures, websites en magazines. Ook kunnen wij de eindredactie voor jou verzorgen.

» Over Richard W. Schaap
  Richard W. Schaap, eigenaar AndromedaDesign

Richard W. Schaap

Getrouwd met Ester, wonend in Drachten en papa van twee jonge kinderen. Gitarist, toetsenist. En vormgever.

Typisch voor mijn manier van werken en communiceren is mijn enthousiasme en inschattingsvermogen om de vraag van mijn klant altijd weer te vertalen in een onderscheidend ontwerp.

Het mooiste aspect van mijn vak vind ik het positief verrassen van zijn klanten zodra ik mijn ontwerpen toon. In de afgelopen 30 jaar heb ik duizenden creaties voltooid, waaronder: boeken, magazines, huisstijlen, websites en e-mailsjablonen.

Ik werk met pure passie voor het vak en ben er letterlijk mee opgegroeid. Vanaf negenjarige leeftijd maakte ik al mijn eigen magazines en verkocht ze op school. It's in my veins!

Ik werk samen in een netwerk van creatieve professionals (tekstschrijvers, webdesigners, communicatieadviseurs, fotografen en programmeurs) aan projecten.

 
Wat wij doen
Tekstschrijven
(Eind)redactie
Communicatieadvies
Website tekstanalyse
Interviews
Wij werk(t) onder andere voor
Rijksuniversiteit Groningen
Noordhoff Uitgevers Groningen
Anytime Fitness 
Bouwgroep Dijkstra Draisma 
dagjeFriesland Magazine
Halt Noord-Nederland 
UMCG Medisch Centrum Groningen
  Adres
Waterlelie 151
9207 AZ Drachten

E-mail

KVK Friesland: 01058022
BTW-nummer: NL001429200B55
AndromedaTekst is een
onderdeel van StudioAndromeda.nl Drachten Friesland - grafisch ontwerp - webdesign - dtp - prepress - opmaak van boeken en magazines - teksten en (eind)redactie - e-mail design - eboek design
  LinkedIn